Boompjes 40 3011XB Rotterdam
Charles Petitweg 7A-2 Breda
Of mailcontact@callsupply.nl
Wie zijn wij

Het leukste callcenter van Rotterdam

Energieleveranciers hebben constant te maken met veranderingen. Denk aan veranderend klantgedrag, de nieuwste trends, slimme technologie en toenemende concurrentie. Om te dealen met die veranderingen, én te groeien, moeten bedrijven voortdurend in beweging blijven. Gaat het om sales en acquisitie, dan kunnen ze een professionele externe partij inschakelen zoals Callsupply. We zijn klantgericht en commercieel. We hebben de juiste mentaliteit en gaan voor resultaat. Wij doen het met succes én met plezier. Waarbij klanttevredenheid altijd op nummer 1 staat.

Callsupply is ook een bedrijf met een missie: een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van de klimaatcrisis door zonne-energie groot te maken. Waarom energie uit zon? De prijzen dalen snel, de technologie verbetert continu en er is veel innovatie. Elektriciteit opwekken met zonnecellen is een bewezen techniek, makkelijk en snel toepasbaar. De toepassing van zonne-energie maakt van ieder huishouden of bedrijf een elektriciteitsproducent, een trendbreuk met het traditionele model met grote fossiele centrales.

0
Tevreden klanten
Geholpen met besparen
0
Zonnepanelen gelegd
Door heel Nederland
0
Aangesloten partners
Verkopen via ons portaal
Ons team

Team van Professionals

Roukaija Bittich

Eigenaar & Algemeen Directeur
Reviews

Over callsupply

Zeer fijne werksfeer en flexibel in werktijden. Ga altijd met plezier naar werk en heb een voldaan gevoel aan het eind van de dag wanneer ik nieuwe klanten heb kunnen helpen. Blij dat ik hier ben komen werken.

Mariëlle

Onlangs zonnepanelen laten leggen op mijn dak, zeer tevreden ben ik hierover. De monteurs hebben keurig werk verricht. Ook de service naderhand was super. De app werkt als gewenst! Een aanrader om uw zonnepanelen hier aan te schaffen.

Ahmet

Professioneel en verzorgd bedrijf met een leuk gezellig team. Alles ziet er strak uit en er is altijd een goede sfeer in de zaal.

Nick

 
Cire
SBB
 
Contact informatie

Neem contact met ons op

Adres: Boompjes 40 3011XB Rotterdam
Telefoon: 0682809103
E-mail: contact@callsupply.nl